maanantai 22. maaliskuuta 2010

Israel ja Palestiina-keskustelu on yhtä vanha kysymys kuin Karjala takaisin Suomelle

Israel ja Palestiina-keskustelu on yhtä vanha kysymys kuin Karjala takaisin Suomelle muine miehitettyine alueinemme:

Kalastajasaarento, Petsamo, Salla, Kuusamo, Karjala, Laatokka ja Suomenlahden saaret + väärinperustein perityt rosvosaalislunnaat korkoineen

Siinä olisi ulkoministeri Alexander Stubbille purtavaa?

Joten miksi stubb alexander sutturoi Israelin suhteen kun ei kiinnosta luvaton rakentaminen Suomenkaan alueille Viipurissa, Sortavalassa jne?

Seppo Lehto
http://kavkaz.fi
Miehitetyt alueet takaisin Suomelle
-------------------------------------------------

Uutislähde oheinen pilapalajulkaisu joka häpäisee suojeluskuntain perinnettä ja henkeä:

Stubb: Israelin lopetettava siirtokuntien rakentaminen

Julkaistu: 22..2010 klo 19:36
Päivitetty: 19:51

Ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) vaatii Israelia lopettamaan juutalaissiirtokuntien rakentamisen palestiinalaisten alueille. Hän tapasi israelilaisen kollegansa Avigdor Liebermanin tänään Brysselissä.

Israel ilmoitti toissa viikolla rakentavansa 1 600 uutta asuntoa miehitetyille alueille Itä-Jerusalemiin. Päätös on herättänyt arvostelua ympäri maailmaa, myös Israelin perinteisessä liittolaismaassa Yhdysvalloissa.

– Painotin sitä, että siirtokuntien rakentaminen on lopetettava, palattava vuoden 1967 rajoihin ja toteutettava kahden valtion ratkaisu. Nyt on tärkeää saada prosessi uudestaan liikkeelle, Stubb sanoi Lieberman-tapaamisen jälkeen.

Stubb osallistui Brysselissä EU:n ulkoministerikokoukseen ja tapasi kokouksen jälkeen kaupungissa samaan aikaan vierailleen Liebermanin. Tapaaminen järjestettiin Liebermanin pyynnöstä.

Stubbin mukaan hän jatkaa keskusteluja Liebermanin kanssa kesä–toukokuun vaihteessa, jolloin tämän on määrä tulla työvierailulle Suomeen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

http://karjala-takaisin-vs-israel-rauhaan.blogspot.com/


--------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti